Cadouri pentru Valentine’s Day

Cadouri pentru Valentine's Day

Cadouri pentru Valentine’s Day – ce poate fi mai frumos decât să oferi cadouri? Să vezi bucuria persoanelor iubite atunci când îți primesc cadoul. Și ce poate fi mai potrivit pentru o femeie decât… o geantă. Niciodată nu au prea multe, iar geanta sau rucsacul trebuie să completeze ținuta. A trecut vremea când femeile aveau doar o geantă neagră și una deschisă la culoare, albă sau bej.

Femeia zilelor noastre vrea să iasă în evidență atât prin personalitatea ei, cât și prin accesoriile pe care le combină cu ținuta ei. Geanta nu mai este doar un accesoriu în care arunci cosmeticele și agenda cu un pix. Geanta trebuie să transmită ceva despre tine, să-i dea voie celuilalt să-ți intuiască stilul.

Pentru că nu poate purta o geantă la orice ținută sau orice situație, am făcut o selecție de genți pe care să le asorteze ținutei sale în funcție de eveniment. Acum poți alege cadoul de pe we velvet, știind că nu vei da greș în alegerea lui.

Genți casual

Sunt acele genți pe care le poți asorta oricărei ținute și conțin materiale și texturi diferite. Fie că persoana iubită este profesoară și are nevoie de o geantă mai încăpătoare, o contabilă care vrea să-și mai ia câteva documente să lucreze după program, sau o femeie simplă, poți găsi o multitudine de modele și dimensiuni. Poți lua una sau mai multe, în funcție de personalitatea femeii.

Genți office

Cunoaștem toți genul de femeie de afaceri sau care preferă o ținută office, iar așa nu poate asorta o geanta sport sau un rucsac ținutei. Pentru femeia care lucrează într-o corporație și este în tot felul de ședințe, o geantă în care să-i încapă agenda și pixul pentru următoarea ședință este alegerea ideală. Fie că este din piele naturală sau ecologică, geanta trebuie să o facă să iasă din anonimat. Nu trebuie să dai o avere pentru o geantă a unui brand, ci trebuie să găsești ceva special pentru femeia de lângă tine.

Borsete

Pentru femeile care urăsc “gențile de doamnă” și care abia așteaptă să-și bage telefonul, cheile și portofelul în buzunarul blugilor pentru că vor libertate în deplasare, îți putem da varianta borsetelor. Pot fi asortate la blugi sau pantaloni casual, și se pot folosi fie ca și curea la mijloc sau purtate în diagonală pe piept sau spate. Borseta este alegerea cea mai bună pentru fetele care vor să arate șic și să nu ducă grija genților supradimensionate.

Poșete clutch

Ce cadou ai putea să-i faci persoanei iubite prin care să strălucească la evenimentele cu ocazia cărora te însoțește? Un Clutch elegant accesorizat cu un lănțișor argintiu sau auriu, în funcție de preferință. Acesta poate fi ascuns în interior sau purtat pe umăr, transformând clutch-ul într-o gentuță.

Portofelele

Portofelul a încetat să mai fie un simplu accesoriu în care-ți arunci banii. Acesta se asortează în funcție de geantă și de dimensiunea ei, în funcție de anotimp sau stil de viață. Nu vei da greș când vei face un astfel de cadou, iar persoana iubită îți vă întoarce complimentele mult așteptate.

Cumpăratul de cadouri pentru Valentine’s Day nu mai este o corvoadă când găsești sfaturile pe un site de specialitate, iar pierdutul timpului prin magazine este acum de domeniul trecutului.

We velvet îți oferă cadoul ales din listele de mai sus cu livrarea la ușa ta.

Vezi si...

One Thought to “Cadouri pentru Valentine’s Day

  1. […] foarte multă vreme schimbat. Nu mai întâlnim geanta tare, de lac și foarte scorțoasă. Este o geantă elegantă și foarte chic, care alături de o ținută office îți pune în evidență îmbrăcămintea […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.