Green Vibes only with Persil Deep Clean

Persil deep clean

Cu toții ne dorim rufe curate și cu miros proaspăt. Am încercat înlocuirea detergentului pudră deoarece mi se părea că nu mai spală cum trebuie. În cercul de prieteni am aflat că detergentul lichid este superior celui pudră, așa că am acceptat provocarea Persil pentru rufe curate, rufe fără pete și frumos parfumate.

Noul detergent Persil Deep Clean

Mă confruntam cu o mare problemă: prosoape urât mirositoare. Am ales pentru prosoape un material de calitate, însă după ceva timp acestea au început să aibă un miros de rânced. M-am gândit că este de la umezeala din baie pentru cele pe care le utilizam pentru mâini și față, însă chiar și scoase la aerisit pe balcon și uscate normal, acestea nu și-au schimbat mirosul.

Devenea deranjant să schimb prosopul de baie după fiecare utilizare, trebuia să iau măsuri. Am trecut la detergentul lichid, iar formula noului Persil Deep Clean m-a cucerit. Acesta are încorporată o tehnologie unică de curățare în profunzime. Persil Deep Clean pătrunde în profunzimea fibrelor, scoate petele și oferă hainelor prospețime de lungă durată pentru că are formula Active Fresh.

Rufe curate la temperaturi scăzute

Deși în cazul meu era vorba de prosoape care puteau fi spălate la temperaturi ridicate, noul Persil Deep Clean este la fel de eficient și la temperaturi scăzute, pentru acele țesături delicate sau care au recomandare de până la 20°C. Nu doar că scoate petele, dar te ajută să faci economie la consumul de energie pentru spălarea hainelor.

Persil Deep Clean Discs sunt 100% solubile, astfel reducându-se cantitatea de plastic care a început să pună stăpânire pe întreaga omenire. Chiar și ambalajul este confecționat dintr-o cantitate redusă de plastic, reducându-se emisiile de dioxid de carbon. Astfel, Persil are grijă și de mediul înconjurător, nu doar de rufele noastre.

Prosoape curate, cu miros proaspăt

După ce am încercat ambele formule – Persil Deep Clean Disc si Persil Deep Clean Gel, pot să consider problema mea rezolvată. Nu mai trebuie să înlocuiesc toate prosoapele, iar prospețimea se păstrează mai multe zile. Au devenit pufoase, și, spre fericirea tuturor membrilor din familie am scapăt de acel miros de rânced.

Vezi si...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.