Idei de cadouri sportive pentru pasionații de sport

Ai multiple site-uri de unde sa alegi cadourile pentru cei care iubesc sportul. Dar nu este niciunul ca Decathlon.

In aceasta perioada de pandemie, oamenii s-au saturat sa stea in casa. Vor sa facă mișcare, vor sa iasă in aer liber, in parcuri, sa facă drumeții la munte.

Idei de cadouri sportive pentru femei

Atunci când alergi vrei să fii concentrat și să nu fii distras de ceea ce este în jurul tău. Astfel că pentru soția sau prietena ta poți alege o pereche de caști, de preferință și rezistente la transpirație și la apă. Castile audio cu carlige sunt perfecte pentru alergare, stau bine pe ureche și nu ai grijă că o să-ți cadă din ureche.

casti audio wireless taa4205bk00 bluetooth v50 microfon monitor cardiac

Și mai important este încălțămintea de alergat, care trebuie să fie specifică pentru alergat. Nu poate alerga cu orice adidași normali . Astfel că ii trebuie o pereche specială pentru alergat. Iar cei de la Asics sunt perfecți și cu preț redus. Au un calapod îmbunătățit, pentru a asigura confort optim la vârf și au un nivel de respirabilitate ideală datorită mesh-ului din strat dublu.

incaltaminte alergare pe asfalt gel stratus knit 2 gri roz dama

Pe lângă cele de mai sus, ar mai fi necesare un tricou de alergat care asigură evacuarea transpirației și libertate în mișcare. Plus colanți din bumbac pentru un confort sporit în alergare.

Idei de cadouri sportive pentru bărbați

Perfecte pentru alergat sunt căștile audio cu conductie osoasa și rezistente la transpirație; în plus ești și atent la ce se întâmplă în jurul tău cu Always Aware.

casti alegrare sport shokz openrun

De asemenea, neapărat trebuie o pereche de adidași pentru alergat. Uite de exemplu adidașii Asics de mai jos:

incaltaminte alergare gel glyde 4 albastru barbati

Încălțămintea de alergare Jogging Gel WINDHAWK ASICS este concepută pentru jogging pe asfalt dar și pe banda de alergat. Au un sistem de amortizare cu gel și inserții de flexiune pentru un confort sporit în timpul alergării.

Îmbrăcăminte de alergare trebuie să fie și ea potrivită: un tricou respirabil este ideal. Și, că tot vine primăvara, și se încălzește afară, ar fi perfecți o pereche de pantaloni scurți.

Idei de cadouri sportive pentru copii

Copiii au multă energie, și acum că este cald și frumos afară trebuie să aibă cu ce să se joace. În loc de o trotinetă – mai degrabă poți alege alte cadouri sport:

Un set de rachete de badminton

Este ideal pentru inițiere în badminton. Badmintonul este puțin mai greu decât tenisul, dar copilul tău trebuie să se învețe și cu acest sport.

Un skateboard special pentru copii

Atunci când copilul dvs vrea să învețe pe skateboard, această placă de skateboard este adaptată vârstei lui și permite o învățare rapidă și sigură.

Un cos de basket + minge basket

Pentru inițiere în basket puteți să achiziționați un coș baschet pentru începători, cu mai multe înălțimi de joc, pornind de la 2.20m până la 3.05m. Neapărat să căutați un coș rezistent și stabil pentru a evita accidentările.

Cadouri sportive de la decathlon

Alege cele mai potrivite și folositoare cadouri pentru cei dragi. La decathlon ai posibilitatea de a găsi multiple produse accesibile pentru practicanții de sport, începători sau avansați.

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. […] casei. Atunci când primăvara este însoțită și de o sărbătoare în care poți face cadouri, să oferi bucuria de a face sport cuiva, cu un echipament adaptat nevoilor lui, avem parte de […]

 2. […] Idei de cadouri sportive pentru pasionații de sport […]

  Leave a reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  pantofi casual footer
  balerini-confortabili
  Pantofi sport depurtat
  Always in Trend
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0