Cum te îmbraci corect pe pârtia de ski?

Pentru pasionații de ski este foarte important ca un echipament de ski să fie confortabil pentru a se putea mișca cu ușurință pe pârtie. Astfel că nu trebuie să alegeți îmbrăcăminte foarte voluminoasă sau foarte groasă.

Bluze de corp și pantalonii termici

Sunt confecționate din lână sau bumbac cu un efect termic. Este important ca bluzele de corp să fie izolante, respirabile și cu uscare rapidă. Nu este recomandat bumbacul deloc pentru că menține transpirația și se usucă greu.

bluza termica firstlayer kilpi willie negru femei

Șosete pentru ski

Șosetele de ski sunt mai groase, înalte și țin mai bine piciorul în clăpari. La fel, materialul trebuie să respire, să nu fie din bumbac și sa nu retină transpirația.

sosete ski snowboard sinner animal print rosugri dame

Bluză fleece

Bluza fleece este confecționata din lână sau polyester și are un rol de a păstra temperatura corpului caldă.

polar fleece kilpi almeri roz femei

Geaca și pantalonii de ski

O geacă trebuie să aibă un strat exterior protector împotriva frigului, să aibă un material durabil, rezistent la apă și vânt și sa fie respirabil.

geaca ski si snowboard kilpi flip roz deschis femei

Pantalonii de ski trebuie să fie mai largi la bază și să aibă și fermoar pentru a putea încăpea clăparii sub ei. Pantalonii cu bretele sunt utili sau nu, depinde de preferințele fiecăruia.

pantalon schi 500 slim negru dama

Cască de ski

Pe pârtia de ski trebuie să te și protejezi cu o casca de ski. Trebuie să țină și de cald, nu doar să ofere protecție. Ai nevoie și de o cagulă sau un guler pentru gât. Cagula protejează fața atunci când este foarte frig.

casca viziera schi atomic savor visor adulti

Ochelari de ski

Recomandabil este să aibă protecție UV și lentilă reflectorizantă. În zilele însorite, o pereche de ochelari este chiar indicată. Iar în zilele cu vânt și zăpadă te protejează de asemenea.

Mănuși

Trebuie să fie neapărat impermeabile și să ofere izolare termică. Preferabil să fie manusi speciale de ski, ideal ar fi cele cu deget, nu cele cu un singur deget.

manusi impermeabile calduroase schi 100 albastru roz copii

Cum te îmbraci corect pe pârtia de ski?

Sper că am răspuns la întrebarea ta – Cum te îmbraci corect pe pârtia de ski? Acum doar trebuie să cauți prin ofertele de la Decathlon – pentru că sunt specializați în sporturi și au cele mai mici prețuri.

1 Comment
 1. […] de regim te-ai apucat, trebuie să-ți modelezi și silueta pentru a ajunge la corpul mult visat. Anul 2020 a fost o provocare pentru tine și ți-ai dat seama că dacă nu poți merge la sală, poți face […]

  Leave a reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  pantofi casual footer
  balerini-confortabili
  Pantofi sport depurtat
  Always in Trend
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0