Blog Always in Trend

Rochii office pentru o impresie excelentă la birou

Rochii office pentru o impresie excelentă la birou

Rochii office pentru o impresie excelentă la birou pe care Always în Trend vi le recomandă – rochii office elegante, modele pe care sigur vi le doriți în garderobă, chiar dacă aveți o senzație de inadecvare îmbrăcând o rochie la birou. Stiu, e mai comod într-o pereche de jeans și un tricou. Dar o rochie office bine aleasă este pentru mulți un indiciu al performanței.

Citeste mai mult

Green Vibes only with Persil Deep Clean

Persil deep clean

Cu toții ne dorim rufe curate și cu miros proaspăt. Am încercat înlocuirea detergentului pudră deoarece mi se părea că nu mai spală cum trebuie. În cercul de prieteni am aflat că detergentul lichid este superior celui pudră, așa că am acceptat provocarea Persil pentru rufe curate, rufe fără pete și frumos parfumate. Noul detergent Persil Deep Clean Mă confruntam cu o mare problemă: prosoape urât mirositoare. Am ales pentru prosoape un material de calitate, însă după ceva timp acestea au început să aibă un miros de rânced. M-am gândit…

Citeste mai mult

Idei de cadouri sportive pentru pasionații de sport

Idei de cadouri sportive pentru pasionații de sport 1

Ai multiple site-uri de unde sa alegi cadourile pentru cei care iubesc sportul. Dar nu este niciunul ca Decathlon. In aceasta perioada de pandemie, oamenii s-au saturat sa stea in casa. Vor sa facă mișcare, vor sa iasă in aer liber, in parcuri, sa facă drumeții la munte. Idei de cadouri sportive pentru femei Atunci când alergi vrei să fii concentrat și să nu fii distras de ceea ce este în jurul tău. Astfel că pentru soția sau prietena ta poți alege o pereche de caști, de preferință și rezistente…

Citeste mai mult

Idei de cadouri pentru Valentines Day

Idei-de-cadouri-pentru-Valentines-Day

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day este perioada aceea din an pentru o oportunitate excelentă de a-ți consolida relația, de a te reconecta cu partenerul și de a menține comunicarea deschisă.
Mulți o simt apăsătoare pentru că nu știu cum să îndeplinească așteptările partenerului. Dar, totodată, nu uita că această sărbătoare nu este un test al dragostei.
Pentru că iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi, cadouri pot fi făcute cu orice ocazie, nu doar acum. Dar cu această ocazie ne bucurăm și mai mult de persoana iubită și ne aducem aminte că viața este frumoasă în iubire.

Citeste mai mult

Cadouri pentru Valentine’s Day

Cadouri pentru Valentine's Day

Ce poate fi mai frumos decât să oferi cadouri? Să vezi bucuria persoanelor iubite atunci când îți primesc cadoul. Și ce poate fi mai potrivit pentru o femeie decât… o geantă. Niciodată nu au prea multe, iar geanta sau rucsacul trebuie să completeze ținuta. A trecut vremea când femeile aveau doar o geantă neagră și una deschisă la culoare, albă sau bej.

Citeste mai mult

Colecție de Rochii elegante și Rochii moderne, Rochii de seară și Rochii de ocazie

rochii dyfashion

Always in Trend iți prezintă o Colecție de Rochii elegante și Rochii moderne. Alege confortul dar și eleganța în această iarnă cu ținute elegante, dar călduroase. Colecție nouă de rochițe moderne și imprimeuri cool. Rochii în carouri, rochii din tricot sau rochii de seară și de ocazie pentru a te pune în valoare la orice eveniment restrâns.

Citeste mai mult